במהלך השנים אני מתרגם רגשות, טעמים, ריחות וסיפורים שאספתי מהטיולים הקולינריים שלי בתאילנד. במסעות שלי הכרתי אנשים ששיתפו אותי במתכונים ייחודיים, בעיקר מהמטבח התאילנדי, המלאים בניחוחות וטעמים אקזוטיים שמשאירים הרגשה של עוד. הטעמים באוכל שאני מבשל, כוללים רקמת רגש של האנשים שלימדו אותי איך לגשת לחומרי הגלם והתבלינים הייחודיים שיש למטבח התאילנדי להציע וסיפוריהם.
לאחר שנים של עשייה קולינרית הקמתי משק חקלאי תאילנדי השם דגש יוצא דופן על חומרי הגלם התאילנדים ועל שיטות גידול המשלבות בין אותנטיות לבין חדשנות, בין מזרח לבין מערב, בין אנשים ובין תרבויות. הבישול והעשייה החקלאית שבהם אני עוסק הינם הדרך שבה אני מביע את היצירתיות שבי. באהבתי העצומה לבישול, אני משתמש בכל פעם מחדש בסיפור פאי שלי ובכך יוצר מנות חדשות כדי לספר סיפור חדש וייחודי.
אני מזמין אתכם לטייל איתי במסע של טעמים וסיפורים, לגלות מתכונים מיוחדים, להגיע למשק החקלאי ולחוות את הקסם הקולינרי-חקלאי שאני מציע.